Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen. Zo komt Schaap, die zich vaak van geen kwaad bewust is, regelmatig in bizarre situaties terecht. Gelukkig is Vogel er om Schaap een handje te helpen.Bestel hier het boek!


Vogel & Schaap - Schaap wil vliegen

Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? Als Schaap ook zou kunnen vliegen, dan zou hij samen met Vogel ook over alles heen kunnen kijken! Met z’n tweeën is het veel leuker! Dus verzint Schaap zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt het hem ook of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Theatershow


Tijdens de voorstelling neemt Curt Fortin het publiek mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met de kinderen gaat hij opzoek naar de oplossing, want ook hij zal best een handje of twee kunnen gebruiken. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel gerommel, geknutsel en zelfs een beetje muziek, beleven de kinderen een splinternieuw avontuur.

 

Vogel & Schaap is een interactieve voorstelling die leerzaam, inspirerend, grappig en soms ontroerend is.