Kinderboeken

Vogel & Schaap

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen.

 

Zo komt Schaap, die zich vaak van geen kwaad bewust is, regelmatig in bizarre situaties terecht. Gelukkig is Vogel er om Schaap een handje te helpen. Wanneer Schaap op een dag Vogel hoog de boom in ziet vliegen, beseft hij ineens dat het best saai is om alleen op de grond te staan. Met wie moet hij dan spelen? Dus verzint Schaap zelf een manier om ook te kunnen vliegen. Maar lukt het hem ook of heeft hij toch nog een beetje hulp nodig?


Yakanuko

De elfjarige Jake is een held, maar (bijna) niemand weet dat. Overdag zit hij te slapen in de klas en ’s nachts beschermt hij als Yakanuko de wereld tegen het kwaad.

 

Sinds zijn vader drie jaar geleden spoorloos verdween beschouwt Jake het als zijn taak om ervoor te zorgen dat de mensen om wie hij geeft veilig zijn. Met zijn onverwoestbare zelfvertrouwen en grote computerkennis gaat Jake de strijd aan met slechteriken, gevaarlijke robots en ander gespuis. 

Als de kwaadaardige professor Zone de stad lamlegt en de dochter van de president ontvoert, komt Jake in actie. Met gevaar voor eigen leven... 

 

Een spannend verhaal over goed en kwaad, moed, vriendschap en (een beetje) over liefde.

 

*Dit boek is toe aan zijn tweede druk en dus tijdelijk niet verkrijgbaar.